Orvosok a tisztánlátásért konferencia videók

Orvosok a tisztánlátásért konferencia videók

Orvosok a tisztánlátásért konferencia

Orvosok a tisztánlátásért konferencia

Koronavírus pánikot csillapítók csoportja adott hírt, hogy lesz egy tudományos konferencia ahol olyan orvosok, tudósok fognak előadni akik a pánikkeltés ellen vannak.  Valós tudományos tényeket akarják bemutatni, hogy az emberek lássák azt, hogy nincs itt a világvége, igenis lehet normális életet élni a megfelelő szabályok betartása mellett.

A konferenciát megpróbálták betiltani, de nem sikerült. A készült videók egy részét a Youtube letiltotta, de nagy részük megtalálható a rendezvény weboldalán:

Kezdőlap

Orvosok a tisztánlátásért konferencia videók

Orvosok a tisztánlátásért konferencia videók

Nyilatkozat

“Ezért kérjük politikusainkat, hogy szigorúan csak a hazai járványtani adatok alapján korlátozzanak bármit országunkban, hiszen nálunk a tömegesen előforduló influenzajárvány idején sem volt soha ellátási gond. Ha ez megvalósul kellő figyelmet tudunk szentelni a nem COVID-os betegeink becsülettel történő ellátására.

Kérjük azt is, hogy az egyébként semmilyen mérvadó tudományos indoklással alá nem támasztott maszkviselési és távolságtartási szabályokat szüntessék meg. Hiszen járványmentes időszakban ennek az eljárásnak a jótékony hatása nem értékelhető.

A maszkviselés fokozza az emberek pánikérzetét, ami nemzetközi megfigyelések szerint emeli a depressziót és a szorongást, az öngyilkossági késztetéseket, rontja a súlyos krónikus betegek általános állapotát. Mivel gyerekekre kifejtett esetleges káros hatását nem is vizsgálták, ezért az ő esetükben tiltsák be a COVID 19-el összefüggésbe hozott maszkviselést.   

Kérjük a sajtót is, hogy a hazug külföldi adatokkal ne bombázzák a magyarországi állampolgárokat. (pl. a nemrég lezajlott berlini COVID-os korlátozás ellen szervezett tüntetésnél is több mint 1,3 millió ember vett részt, és szinte a világ összes újságja gombnyomásszerűen 17.000 tüntetőről beszélt).

Szükség esetén meggyőződésünk hogy a svéd modell a járható út, mert kevesek miatt a demokráciában a többség nem szenvedhet életre szóló hátrányokat. Fölajánljuk a munkánkat a közösen kialakított, egyeztetett, igaz célokért  küzdő, a járványt koordináló vezetőségnek, „a mi országunk, a mi hangunk” elveinek megfelelően.” – Részlet a weboldalon található közleményből.

Viszza a főoldalra: https://svedegeszsegprogram.com/