Skin szérum a ráncok és az öregedés ellen.

Skin szérum a ráncok és az öregedés ellen.

Hogyan csökkentsük a ráncokat az extracelluláris mátrixot (ECM) megcélzó Skin Serum bőrszérummal?

Nem minden „öregedésgátló” termék tudja ugyanazt. A bőrápolásban az evolúció egyik legújabb lépését az extracelluláris mátrixot (ECM) megcélzó termékek jelentik. A Zinzino 24 órás bőrszérumával a következőket kívánja elérni: szisztematikus megközelítést alkalmazni az öregedés ellen olyan aktív összetevők felhasználásával, amelyek kijavítják és újjáépítik a mátrixot.

Mi is az az ECM? Ez az a kötőszövet, ami felelős mind a bőr állagáért, mind pedig a tápanyagok, sejt mediátorok és növekedési faktorok anyagcseréjéért. Ami azt jelenti, hogy a sejteknek megfelelő anyagcsere- és szerkezeti támogatást biztosít hialuronsav, aminosavak, peptidek és antioxidánsok formájában. Ezek a bőr megfelelő minősége szempontjából mind-mind alapvető alkotóelemek.

Három fő szövetréteg alkotja bőrünket: a felhám, az irha és a bőralatti szövet. Az ECM mind az első, mind pedig a második rétegben jelen van, hogy erőt és rugalmasságot biztosítson. Finom mikroszálakból álló háló, amelyben olyan alapvető kémiai anyagok találhatók, amiknek köszönhetően fiatalos marad a bőr (kollagén, elasztin és hialuronsav).

A Zinzino bőrszéruma mindkét rétegben megcélozza az ECM-et, hogy helyreállítsa az arcbőrben lévő kollagént és elasztint.

De hogyan öregszik a bőr?

A bőr minősége úgy romlik, mint ahogyan egy partszakasz lassan erodálódik. Évtizedekbe is telhet, mire észrevesszük, hogy bőrünk lassan vékonyabb, gyengébb és kevésbé rugalmas lesz. Ráncok képződnek rajta, főleg ott, ahol sok napfény éri, ezért egy bőrápolási rutin kialakítása elengedhetetlen ennek a folyamatnak a lelassításához.

Számos külső tényező okoz ráncokat, mint például a napfény és a környezetszennyező anyagok, amelyek felgyorsítják a bőrünket károsító szabad gyökök termelődését. Ez azonban csak az érem egyik oldala. Vannak belső okok is, és itt jut fontos szerephez egy ECM-et megcélzó bőrápoló termék.

A Zinzino Skin Serum hátterében álló tudomány

Ez a szérum a belső tényezőket három különböző stratégia alkalmazásával kezeli: megvédeni​kijavítani és újjáépíteniEz az egyetlen szérum a piacon, amely serkenti a kollagén és az elasztin felhalmozódását.  A The Vegan Society által is regisztrált Zinzino Skin Serum gyengéd, mégis erőteljes hatású természetes összetevőiről ismert, amelyek célja az ECM helyreállítása.

Először is, csökkenteni kell a mátrix napfény miatti lebomlását azáltal, hogy bőrünket négy aktív alkotóelemmel védjük. Ezek a szkvalén, az 1-3, 1-6 béta-glükánok, a tokoferolok és tokotrienolok, valamint az olívából kivont polifenolok.

Ha a nap elleni „árnyékolást” kipipáltuk, a következő tényező a mátrixképződés fokozásának tudománya. A fibroblasztok olyan bőrsejtek, amelyek kijavítják az ECM-et és újjáépítik az arcbőrben lévő kollagént. Ugyanakkor segítik az elasztin és más mikroszkopikus méretű rostok felépítését is. A fibroblasztokat aktiváló két összetevő a réz-heptapeptid és az 1-3, 1-6 béta-glükán.

A réz-heptapeptid, amely erős antioxidáns, fontos szerepet játszik a bőr szempontjából, mert megkönnyíti különféle anyagok, például a kollagén, az elasztin és a melanin termelődését. Az 1-3, 1-6 béta-glükán megtalálható különféle élelmiszerek sejtfalában, és segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressztől (és az emiatt fellépő károsodástól).

Az ECM integritásának újjáépítése és megerősítése a Zinzino Skin Serum utolsó feladata. A sejtek regenerálódása időt vesz igénybe, de két gyorsan ható vegyület hidratálja, simává és ruganyossá teszi a bőrt. Ezek a körömvirág és a hidratáló hatásáról jól ismert hialuronsav.

A Zinzino bőrszéruma béta-karotint is tartalmaz, amitől bőrünk aranyló árnyalatot kap és csillog, mintha csak épp most jöttünk volna haza nyaralásból. Ez egy különféle gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható természetes színanyag. Idővel a bőrszérum napi használata finoman aranyszínű fényt kölcsönöz a bőrnek, ami azt sugározza, hogy „egészséges vagyok”.

Sheavajat és napraforgóolajat tartalmaz, amelyek egyaránt hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek, Chondrus algakivonatot, ami az UV elleni védelmet biztosítja, illetve a bőrre gyógyító hatással bíró, ásványokban gazdag agyagot, szepiolitot. A zab (Avena sativa) megnyugtatja az irritált bőrt, míg a betain egyensúlyba hozza a sejtek víztartalmát.

Mint mondtuk, ez az öregedés szisztematikus megközelítése.

Nézze meg, mi van a bőrápoló termékeiben!

Az idő előtti öregedés elkerülése érdekében alapvető fontosságú, hogy beleássuk magunkat, mit kenünk a bőrünkre. Igen, ráírhatják, hogy „anti-aging”, de vajon állatokon tesztelték-e? Tartalmaz mesterséges illatanyagokat vagy alkoholt? Ne csak azt olvassa el, ami a készítmény fő címkéjén áll, mert az a reklám! Tanulja meg, hogy el kell olvasnia az apró betűs részt is! A mi termékeink például természetesek, a vegánok is bátran használhatják őket, parabénmentesek, hozzáadott illatanyagok nélkül. Állatokon nem tesztelték őket.

Ne érje be gyengébb minőséggel, ha arról van szó, mit tesz az arcára! Az ECM kényes dolog. Olyan terméket igényel, amelyben nincs hozzáadott illatanyag, parabén vagy más mérgező anyag. A mi termékünkben lévő összetevőkre BÜSZKÉK vagyunk, mivel azok egytől egyig természetesek.

Erősítse meg bőrét az első ECM-et megcélzó szérummal, amely hidratál, javítja a rugalmasságot, csökkenti a finomabb és markánsabb ráncokat, illetve a pórusok méretét is. Használja ki az extracelluláris mátrix funkcióit javító új tudományos áttörést, hogy megvédje, kijavítsa és újjáépítse a bőrét… és közben még nagyszerűen is nézzen ki.

A Zinzino 24 órán át ható Skin Serum bőrszéruma.

Forrás: https://zinzino.blog/hu/hogyan-csokkenthetok-a-rancok/