Zinzino marketingterv

Zinzino marketingterv és etikai szabályzat

 

http://svedegeszsegprogram.com/zinzinomarketingterv.pdf

 

Zinzino kompenzációs terv 

AMILYEN MESSZIRE LÁTSZ, ODA UTAT IS TUDUNK MUTATNI!

A Zinzino azért létezik, hogy változásra inspiráljon az életben azáltal, hogy a leginkább vásárlóközpontú közvetlen értékesítési vállalat a világon. A közösségünk és a termékeink segítenek elérni ezt a célt.
Tudjuk, hogy nem segíthetünk mindenkinek egyszerre, viszont egyre többek számára hozhatunk pozitív változást. Mivel az emberek életét sok szempontból jobbá tesszük, büszkék vagyunk arra, hogy innovatív rendszerünk révén bőkezűen meg tudunk jutalmazni. Igen szép jövedelemre tehetsz szert azáltal, hogy eljuttatod az emberekhez világszínvonalú termékeink hírét.

A Zinzino Kompenzációs terv a direkt értékesítési szakma egyik legversenyképesebb jutalmazási terve. Független partnereink számos módon generálhatnak kompenzációt, gyűjthetnek luxusutazást érő jutalmakat, illetve érhetnek el 17 rangos szintet.

Üzleted azonnal elindul, amint regisztrálod első vásárlódat egy törzsvásárlói csomaggal. Első vásárlói értékesítésed 10%-a lesz a tiéd. Ahogy növeled a törzsvásárlói csomagodban található vásárlók számát, eladásaidból származó jutalékod akár 30%-kal is nőhet.

Minél jobban megérted, milyen hatékonyak a Zinzino termékei, illetve milyen sok embernek van rájuk szüksége, annál jobban szeretnéd majd másoknak is ajánlani őket. A vásárlók jelentik a siker kulcsát. A bevételed közvetlenül függ majd attól, mekkora erőfeszítést teszel, hogy másokkal is megismertesd a termékeinket és az üzleti lehetőséget, illetve felépítsd az értékesítő csapatodat.

Az első feladat, hogy találd meg az első 4 vásárlódat, majd az első 10-et s majd legyen 25 saját vásárlód. Innen már minden nagyszerű lesz. Visszakaphatod a belépő csomagod árát, és ingyen lehet a havi előfizetésed. És beindul a pénzáramlás a számládra egyre jobban.

http://svedegeszsegprogram.com/zinzinokompenzaciosterv.pdf

Comments are closed.