Miért csatlakoznak egyre többen a ZINZINO üzlethez?

Miért csatlakoznak egyre többen a ZINZINO üzlethez?

Üdvözöllek Nagy Gábor vagyok én pedig Bakó Edit

Gondolom, vagy legalábbis remélem, te is úgy kezdted a 2020-as évet, hogy jó egészségben, boldogan, egyre jobb életminőségben fogsz élni, és egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz, az álmaidhoz, és sikeres leszel abban, amit szeretsz csinálni, és persze egyre több pénzt keresel, hogy egy jobb jövőt teremts magadnak!

Aztán januárban kezdtek jönni a rossz hírek Kínából, de bíztunk benne, hogy ez helyi probléma lesz és nem lesz hatással a világra, pláne nem a mi kis életünkre! A legtöbb ember biztonságban érezte magát, meg volt a jó kis munkahelye, ahova bejárt dolgozni, és ha nem is sokat, de azt biztosan megkapta hó elején. Voltak persze akik ennél is jobban kerestek s akik büszkék voltak, jól fizetett állásukra, pozíciójukra és úgy gondolták onnan mennek majd valami magas nyugdíjjal pihenőre, ha eljön annak is az ideje.

Voltak, akiknek szuper jól működő vállalkozása vagy sikeres cégjeik voltak, és bátran vették fel a hiteleket, lízingeltek, hisz annyira biztató jövőt vizionáltak maguk elé. Bíztak a hagyományos vállalkozásuk sikerében, növekedésében és úgy gondolták 2020 lesz a legsikeresebb évük talán.

Ami a legtöbb emberre jellemző volt a korona vírus válság elött, hogy nem igazán törődtek az egészségükkel, a megelőzéssel, a helyes életmóddal, így egy legyengült szervezettel kerültek bele a válságba. A legszomorúbb az a tény, hogy az idős emberek többsége teljesen vitaminhiányos, leépült és legyengült szervezettel él, a civilizációs krónikus betegségek áldozataiként és persze a vírus a legtöbb áldozatot így közülük tudja szedni.

Ez is azt bizonyítja, hogy mennyire fontos lenne az egészségünkre odafigyelni, és azt az idős éveinkre is megőrizni helyes életmóddal, táplálkozással és persze táplálékkiegészítéssel s így megakadályozhatnánk a krónikus betegségek kialakulását. ! Ez ma már kihagyhatatlan, hisz az étkezési szokásaink megváltoztak, s ma már nem vitamindús, tápanyagban gazdag természetes élelmiszereken élünk, hanem az élelmiszeripar által gyártott műkajákon, egyesek szerint szeméten,  amikben több a szintetikus anyag, a színezek és a tartósítószer, mint a szervezetnek fontos értékes tápanyagok!

A betegségek többségét ma már nem valami okozza, hanem valaminek a hiánya!
A legnagyobb kórokozó ma a világban a minőségi éhezés, a vitamin és tápanyaghiány, vagy például a felborult omega 3 omega 6 zsírsav aránya, ami a sejtszintű gyulladások, s azokon keresztül a szív és érrendszeri betegségek, a rák, vagy a cukorbetegség okozója is lehet!

Emellett óriási probléma a rossz emésztés, a bélflóra a bélbolyhok rossz állapota, ami miatt például Magyarország az első helyen van a vastagbél rákos megbetegedések területén!

A 3. terület, ami szintén a betegségek óriási százalékát okozza, a stressz, az idegi terheltség, a megélhetési problémák, és a szeretet hiánya az emberi kapcsolatokban. Persze a rossz alvás és a negatív életérzések is ide tartoznak, amik a depresszió pánikbetegség és a pszichoszomatikus betegségek okozói. Erre, az egyébként is stresszes világra helyezte most rá súlyát a koronavírus pánik, ami sokkal veszélyesebb is lehet, mint maga a vírus, hisz a stressz leállítja az immunrendszert, a félelem bizonytalanság pedig sok betegség okozója, melegágya lehet, csakúgy mint a depresszió pánikbetegség és az alvászavar.

Van egy jó hírünk!

Ha mutatnánk valamit, ami ezeken a területeken biztos változásokat hozhat, az egészséged szilárdabb alapokra kerülhet, s közben még az anyagi gondjaid is rendeződhetnek, s nem lesz több okod a stresszre akkor meghallgatnál s ha egyetértesz velünk változtatnál?

Akarod a változást, akarsz egy jobb, szebb, boldogabb és egészségesebb életet magadnak és szeretteidnek, akarod, hogy ne úgy öregedj meg, hogy a betegségek átjáróháza legyél, és maroknyi gyógyszereken, a betegségeknek, vírusoknak kiszolgáltatva várd az életed végét?

Mit szeretnél igazából? Idős napjaidat az unokákkal kirándulva, a világot járva, sportosan és vidáman eltölteni, vagy sorba állni valamelyik SZTK rendelőben valamilyen kezelésre vagy vizsgálatra várva?

A válság azonban nemcsak az egészség területén bizonytalanította el az embereket, hanem a biztosnak hitt megélhetés is sokak számára hirtelen semmivé lett!

Stabil jól fizető állások szűntek meg, egész iparágak mentek csődbe és kerültek válságba, pengeélre és máig nem tudni mi lesz velük! Gondolok itt a turizmus, vendéglátás, rendezvényszervezés, művészet világára és a hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló szakmákra. De nagyon kevés vállalkozás van, ahol nem visszaesést, hanem megerősödést hozott a válság!

Egy iparágban viszont egyértelművé vált, hogy akik ott vannak azok számára ez az időszak, egyértelműen a növekedést hozta. Több helyen 30-50%-os forgalom növekedést értek el, mivel amit nyújtanak termékeket, szolgáltatást és otthonról végezhető, egész világra kiterjeszthető vállalkozási formát ebben az időszakban egyre többen keresik.

Olyan nagy vállalkozók is akik idáig lenézően, cinikusan néztek erre a szakmára, lehetőségre, most csatlakoznak, mivel látni hogy amig a hagyományos vállalkozások zöme válságba került ebben az időszakban, a karantén, a lezárások következtében addig a Network marketing, hálózati marketinges cégek sikeres tagjai, folyamatosan növekvő vállalkozásokat építenek fel. Úgy, hogy közben egyre több embert segítenek és tesznek sikeressé, és egyre több átlagembert képeznek ki arra, hogy teremtsenek 6-7 számjegyű passzív jövedelmet biztosító online vállalkozást a semmiből. Mindezt, egy nemzetközi cég segítségével, amely kockázat és komoly befektetés nélküli vállalkozási lehetőséget biztosít mindenki számára, amit az egész világon építhetsz és amihez minden eszközt, képzést, struktúrát és termékellátást a cég biztosít!

A tagoknak egyetlen dolga van, megismerni a cég termékeit, s ha jó tapasztalatokat szereztek, akkor azt másokkal tudatosan megosztani, és részt venni a cég egészségprogramjának népszerűsítésében szerte a világon. Ehhez meg vannak a megfelelő tudományos alapok, van tudományos tanács, orvosi támogatás a cég mögött, így senkinek sem kell szakemberré válnia, hanem csak a tájékoztató anyagokat minél több emberhez eljuttatnia! Ez a munka! És ez a cég a ZINZINO!

A hab a tortán, hogy ennek a munkának a végzése közben mi magunk is a legtöbbet tesszük a saját egészségünkért, és ezzel biztosítjuk azt, hogy a megkeresett pénzt, sokáig tudjuk élvezni és elkölteni a családunkkal együtt, unokáinkkal boldog közösségben!

Orjan és Hilde Saale, egy svéd több gyermekes házaspár és vállalkozók hozták létre a céget. Miután Orjant egy súlyos bélbetegségből az orvosok nem tudták kigyógyítani,  Paul Claytonhoz fordult, – aki 50 éve az alkalmazott táplálkozástudomány elismert kutatója, akinek tudását az angol királyi udvar is használja, több tudományos testület tagja – s aki fél év alatt kigyógyította minden bajából a táplálkozása megváltoztatásával.
Megismerte az omega 3 zsírsavak helyes arányának és a helyes bélflóra fenttartásának fontosságát és közben megismert egy céget, ami kifejlesztett egy új módszert amivel 2 csepp vérből tudnak teljes zsírsav analízist végezni az embernél, és akik az omega 3 helyes arányának beállításához egy polifenolokat és D3 vitamint is tartalmazó kiváló halolaj készítményt fejlesztettek ki. Orjan tőkeerős vállalkozóként megvette a kutatásokat, a céget és a teljes gyártási folyamatot a maga kezébe vette, hogy a legjobb minőséget biztosítsa az egészségükért tenni akaró embereknek.

A tudományos tanácsba megnyerte Paul Clayton támogatását, így az összes termék fejlesztése az ő 50 éves tudásán alapul, és azokat használja fel.

A cég felkerült a tőzsdére és adatai nyilvánosak, így egyértelműen látszik az a növekedés, amin átment a cég az elmúlt években. Magyarországot 2 éve nyitotta meg a cég, s ma már a régió legerősebb forgalma itt van, s több vezető is elérte ennyi idő alatt a legmagasabb szintek egyikét, s így a 10-40 ezer euros havi jövedelmet. Ami ennél is fontosabb, hogy több száz embert tudtak már megtanítani a sikeres hálózatépítésre így több száz család él már a Zinzino által biztosított komoly jövedelemből, ami hetente, illetve havonta megjelenik a számlájukon!

A cég még csak a kezdeteknél tart, az igazi piaci áttörés még csak most jön, hisz egyre nagyobb fókuszba került ma a válság idején az egészség támogatása és az otthonról is végezhető, online pénzkeresés létszüksége. Jelenleg 260 ezer előfizetője, törzsvásárlója van a  cégnek, de ez napról napra bővül.  Jelenleg 36 országban van jelen, de még 2020-ban további piacok megnyitását tervezi a cég, többek között most nyit Hong Kongon keresztül az ázsiai régió!

A cég jelmondata: Változásra inspirálunk!

Viziója, hogy 2030 – ra elérje a 10 milliós létszámot és az ehhez kapcsolódó forgalmat, amiből sok jutalék lesz kifizetve azoknak, akik részt vesznek a népszerűsítés munkájában.

A munka egyszerű, tanulható és másolható!

A sikerhez és hogy ebből a több milliós forgalomból te is részesülj, nem kell komoly pénzbefektetés, nincs kockázat, nem kell hatalmas szakmai tudás, vállalkozási ismeretek, nem kell online zseninek se lenni.

Ami kell egy komoly elhatározás a változásra, a tanulásra, a készségek a személyiség fejlesztésére és bátorság kilépni a komfortzónából, bár hamarosan inkább élvezet lesz csinálni, mint kényelmetlenség.

De persze aki nem értékesítésben nőtt fel, annak eleinte nehéz lesz megszokni a nemeket elutasításokat, de ez a szakma olyan emberi értékeket fejleszt ki az emberben, amit mindenhol jól tud használni majd, hisz az egész életünk egy értékesítés, mindenhol el kell tudni adni magunkat, és az lesz az életben sikeres, aki elég bátor ahhoz, hogy kiálljon magáért, aki hajlandó változni és fejlődni és hajlandó ezt a tudást másoknak is átadni.

Ebben a szakmában akkor keressük a legtöbb pénzt, ha minél több embernek segítünk, hogy ők sok pénzt keressenek! Akkora lesz az üzleted amekkorát a személyiséged elbír!

Ha érdekelnek a részletek keres meg feltétlenül!

Mivel ez egy bináris rendszerben épülő MLM vállalkozás, ezért egyáltalán nem mindegy mikor csatlakozol!

Az egyik oldalon, lábon mi a szponzorok léptetjük be az embereket, így olyan emberek is kerülnek alád, olyan emberek forgalma után is keresel majd pénzt, akiket sose ismertél és akiket nem te hoztál be az üzletbe! Lehet, hogy már holnap egy olyan embert léptetünk be, aki nagy csapatot fog építeni, és nagy forgalma lesz!

Én sose voltam a manipuláció híve, nem is akarlak berángatni az üzletbe, és olyan kiadásokra rávenni, amit úgy gondolod nem engedhetsz meg magadnak. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy szépen hangzik ez, de várjuk ki a végét, neked most úgysincs se pénzed se időd, és ma minden bizonytalan a világban.

A kérdés csak az, ha nem lépsz akkor van-e más esélyed, hogy több pénzed, időd legyen? Ha a végét várod, akkor nehogy az legyen, hogy majd azt mond kifogásnak, hogy annak jó, aki az elején ott volt! Te is ott lehetnél a korán ébredők közt, akik időben észreveszik a lehetőséget és lépnek!

Ha akarsz velünk dolgozni, és részese akarsz lenni egy nagyszerű csapatmunkának, akkor jelentkezz minél hamarabb, szeretettel várunk!

Nagy Gábor és Bakó Edit

Hogyan csatlakozhatsz a ZINZINO üzlethez?

Comments are closed.